- Tava ve Tencereler
- Çatal, Kaşık, Bıçak Grubu
- Bıçaklar & Makaslar
- Mutfak Aletleri
- Sofra & İçecek
- Elektrikli Mutfak Aletleri
Genel Bakış
Ürün Açıklaması
Bu egzotik bıçağa bayılacaksınız! Aslen Japon yemeklerini hazırlamak için tasarlanmış olsa da, uzun yıllardır mutfakların ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Santoku bıçağı en çok wok tavada pişirilen yemekleri hazırlamakta ve sushileri dilimlerken kullanılır. Bunun yanında etleri, balıkları, sebzeleri ve yeşillikleri kolayca keser. Bu bıçak aşağı doğru kesmek için tasarlanmıştır, yani kıymak için değil doğramak için kullanılır. Yüksek seviyede keskinliği dışında Santoku bıçağı, bıçağının özel şekliyle ayırt edilir: Avrupai bıçak modellerinin aksine bıçak kısmı sapından daha geniştir. Bu sayede keserken parmaklara daha çok yer sağlar. Buna ek olarak Santoku bıçağı, Avrupa tarzı bıçaklardan genellikle daha hafiftir. Eğer yemek yapmak hayatınızın merkezinde ise Santoku bıçağı, mutfağınızın bıçak takımının en değerli parçalarından biri olacak.
Classic Line bıçak koleksiyonu, evini yeni kuracak olanlar için mükemmel bir seçenektir. Modern tasarımları, geniş ürün yelpazesini ve yüksek kaliteyi uygun bir fiyatta sunar. Tüm WMF mutfak bıçakları gibi, Classic Line serisindeki bıçaklar da yüksek kaliteli özel bıçak çeliğinden üretilmiştir ve bu nedenle oldukça keskinlerdir. Yüksek kaliteli plastik sapları, perçinli paslanmaz çelikle süslenmiştir ve güvenli tutuşu garanti eder. Kusursuz tasarımları sayesinde temizlikleri kolaydır ve son derece hijyeniklerdir. Bu koleksiyon mutfağa yeni girmeye başlayanlar için idealdir ve geniş ürün yelpazesi her amaç için uygun olan bıçağı sunar: farklı uzunluklarda sebze ve soyma bıçakları; et, ekmek bıçakları ve çok amaçlı bıçaklara ek olarak bir Santoku bıçağı da mevcuttur.
SKU | 3201003016 |
---|---|
EAN | 4000530680099 |
Renk | Siyah |
Koleksiyonlar | Classic Line |
Materyal | Özel Bıçak Çeliği |
Bakım | Elde yıkama |
Tasarım | WMF Atelier (Peter Bäurle) |
Uzunluk (cm) | 31.5 |
Bıçak Uzunluğu (cm) | 18 |