- Tava ve Tencereler
- Çatal, Kaşık, Bıçak Grubu
- Bıçaklar & Makaslar
- Mutfak Aletleri
- Sofra & İçecek
- Elektrikli Mutfak Aletleri
Genel Bakış
Ürün Açıklaması
Yenilikçi ve profesyonel bar aletleriyle özgün ve modern bir bar serisi:
Karıştırıcı: kullanışlı şekli sayesinde tek elle çalkalamak asla problem değildir. Ölçü kabı: Karıştırırken 2 cl ve 4 cl’nin tam olarak ölçüsünü almak için ölçü kabı. Kokteyl süzgeci: Buz küplerini ve limon çekirdeklerini bardaklara servis ederken ayırabilmek için kokteyl süzgecine ihtiyacınız vardır. WMF kokteyl süzgeci Cromargan® yapımıdır ve spiral yay, karıştırıcının çapına uygun olarak yerine yerleşir. Bar kaşığı: “Bar kaşığı” ölçüm birimi, yaklaşık olarak “çay kaşığı” ölçü birimine denktir. Uzun kokteyl bardaklarında da kullanım kolaylığı sağlaması için sapı uzundur. Buz maşası: Buz küplerini buz kovasından kolaylıkla alabilmek için buz maşası.
Hızlı hareketleri ve artistik yetenekleriyle profesyonel bir barmenin çeşitli kokteyller hazırlamasını izlemek oldukça etkileyicidir. Neden siz de kendinize bir barmenlik deneyimi yaşatmayasınız ki? Yeni kokteyller yaratmak ve yeni tarifleri aileniz ve arkadaşlarınızla beraber denemek çok eğlenceli olacak! WMF Loft koleksiyonu ihtiyacınız olan tüm ölçü kaplarını ve shakerları sunar. Tasarımının kavisli şekli, sade ve modern bir görünüm sunarken hepsi yüksek kalite Cromargan® materyalinden yapılma olan bu serinin ürünleri asla kırılmaz. Yeni başlayanlar 6 parçalı bar setine özellikle bayılacaklar. Bu set, basit kokteyller yapmanın yanı sıra daha karmaşık ve krema kıvamlı içkileri hazırlamak için de idealdir. Buna ek olarak setle uyumlu servis tabanı, seti göz alıcı bir hale getirir.
SKU | 3201000677 |
---|---|
EAN | 4000530489548 |
Koleksiyonlar | Loft |
Materyal | Cromargan® 18/10 Paslanmaz Çelik |
Bakım | Bulaşık makinesinde yıkababilir |
Tasarım | Heinrich Fiedeler & Michael Raasch |
Tasarım Ödülü | Good Design The Chicago Athenaeum 2004, Good Design The Chicago Athenaeum 2005, red dot award Design Zentrum NRW 2005 |
Uzunluk (cm) | 33.7 |